Workshop Dino schilderen

Dit voorjaar heb ik enkele workshops Dinoschilderen georganiseerd in  “Oertijd Museum de groene Poort” in Boxtel.  Hieronder ziet u de resultaten van de kleine kunstenaars.

Wilt u graag met een groep kinderen een workhop Dinoschilderen in het Oertijdmuseum boeken, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

DinoschilderenDinoschilderenDinoschilderenDinoschilderenDinoschilderenDinoschilderen

.

 

 

 

DinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderijDinoschilderij

 

 

 

 

3 Comments

  1. wij vonden het heel fijn om met jou te werken en het was mooi weer en heel onspannen en bedankt voor alle hulp met het schideren gr famiely schafer

    Comment by jamilo — May 12, 2011 @ 2:55 pm

  2. Janne vindt het een hele eer dat haar dino bovenaan de pagina te zien is! Leuke workshop met mooie materialen.

    Comment by Janne — May 14, 2011 @ 12:30 pm

  3. Arjan vond het woensdag erg leuk om een dinosaurus te schilderen. Het is een leuk schilderij geworden van een brachiosaurus die van een boom eet.

    Comment by Arjan — July 7, 2011 @ 6:22 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.